I söndags så gjorde stallets lilla krigare Mystery Love sin första start nere i Frankrike. Det var även första gången som han fick testa på monte’.

Och det kunde omöjligt ha börjat på ett bättre vis.
Efter en ettrig spurt upploppet ner så slog han klorna i ledaren precis före mål.
Under loppet så reds han avvaktande som 6-7a hela vägen. Loppet höll ojämn kvalitet och flera hästar gjorde bort sig under sista halvan av loppet.
In på upploppet så var det ca 30 meter fram till den undflyende ledaren och i det läget så kändes det som att 2a-platsen var säkrad.
Men det är ett långt upplopp på Strasbourg och det gynnade oss denna gång. Mystery tog in meter för meter och strax före mållinjen satte han nosen först. En kanondebut under sadel!

9.900€ var det fina 1a-priset och han sprang 16.6/2800 meter på denna bakvarvsbanan.
Mystery är en riktig hederhäst som det är omöjligt att inte gilla. Han hade en tuff resa ner men det var inget som bekom honom. Han går ut och gör sitt jobb varje gång.

Vi gratulerar ägarna Tryggve och Kicki(Stall Pershion) till denna roliga seger och ser fram emot nya starter i Frankrike.
Nästa start är planerad till den 15e november och då är det banan i Bordeaux som får äran att ha Mystery på plats. Även det loppet avgörs under sadel och det ser ut att passa utmärkt för honom.

Peter