När vi sammanfattar september månad så får vi vara klart nöjda. Efter en ganska seg sommar med mycket småskit i stallet så känns det över lag klart uppåt igen.

Det blev 8 segrar under september och 5 av dom kom på Solvalla.

I fredags så tog stallet en trippel på Solvalla och det är första gången vi tagit en trippel. Extra roligt att göra det på Solvalla där konkurrensen är väldigt tuff.
Två veckor före det så blev det en dubbel där och det va oxå väldigt skoj.
Bäst i september blev Galvanize’em med två segrar och en tredjeplats. Nisse,som han kallas, har verkligen hittat en växel till och framtiden ser ljus ut för honom. Han har tagit tid på sig tack vare sin storlek men nu börjar han växa i kostymen på ett bra sätt.

Sloppy Joe gjorde även han en bra insats i fredags och vann hur lätt som helst på 13.2/2140 auto. Han såg bländande fin ut och kommer få en fin höst om allt funkar som vi hoppas.

Da Vinci Boko gjorde comeback förra veckan efter en lättare skada. Uppe i Gävle va det och han rundade hela gänget enkelt och vann åkandes på 13.6/2140 auto. Även han kan få en fin höst.

Valeur har gjort några bra insatser under september och vann väldigt enkelt på Solvalla för några veckor sedan. Han följde upp segern med en stark andraplats på V75. Han står fint inne i bronsdivisionen och kommer säkert göra sig gällande där under höst och vinter.

Island Life vann oxå ett lopp under september. På Solvalla så rundade han alla och vann på ett fint sätt. Även han kommer starta i rikstoton under hösten.

Xanthis Amazing vann i fredags på Solvalla. Hon imponerade verkligen då hon svepte fram utvändigt ledande favoriten in i sista kurvan. Hon tog enkelt grepp om denne och gick undan enkelt på fina 12.7/1640 auto. Hon har även vart trea på V75 under september och håller verkligen toppform.

Zeus Karsk fick även han utdelning för sin fina form. Han vann ett v86 lopp enkelt efter att ha spårat hela vägen som favorit. Gjorde en start efter det men hade en infektion i kroppen då och får vila lite. Han kommer snart tillbaka och han är en häst för V75 under hösten.

Flera av de andra hästarna i stallet gjorde oxå bra lopp utan att vinna.
Nämnas bör I am uniuqe göra. Hon sprang nytt rekord förra helgen och kom i mål på fina 10.5/1640 auto. Tyvärr blev hon först utanför pengar men hon är klart på gång för dagen.

Det är roligt när det fungerar bra med hästarna och vi ser fram emot en spännande höst för stallet.

Vi är nu uppe i 30 segrar under året och i inkörda pengar har vi passerat 3 miljoner.
Tre månader kvar av året och vi jagar nu stenhårt för att slå fjolårssiffrorna. Det kan gå om det flyter på som det gör för dagen.

Peter