Fem hästar hade vi ut till start den gångna veckan. Ingen som hade någon direkt chans på papperet och det blev inte någon seger heller.

Två positiva insatser hade vi från Blue Beauty och M.T.Havana Girl. Beauty satt fast med gott om krafter kvar när hon startade uppe i Bollnäs i torsdags. En 4e-plats fick hon med sig hem och det såg riktigt bra ut. Blir spännande med henne framöver. M.T.Havana Girl stod oxå för en bra insats när hon startade uppe i Romme i fredags. Efter en lugn start gled Peter fram till dödens med henne ca 1200 kvar. Pressade den ledande favoriten hela vägen in till upploppet och såg ut att ha kopplat greppet men sista hundra tröt orken lite och hon blev 3a. Känns som att hon är klart på g igen och passas framöver.

Majestic Rhode och Enjoy´s Jewel hade på papperet svåra uppgifter men båda gjorde godkända insatser i skymundan. Tyvärr blev det inga slantar med hem. Majestic hade kunnat sluta långt fram men han blev ordentligt störd ca 700 meter före mål. Spurtade sen ok och va nära sista slanten.

Hunters Power var ut på Romme i fredags men rullade även denna gång över i galopp in i 1a kurvan. Han får ett besök hos veterinären nu för att se om han döljer någon hälta.

Nu laddar vi om för kommande vecka med flera intressanta starter.