I lördags var det fina tävlingar på Årjängstravet med V75.

Vi hade en till start under dagen och det var i v75-2 där Ryan Kronons startade. Det blev maximal utdelning då han rundade hela fältet i 3-e spår de sista 700 metrarna. En riktigt stark insats och han vann på fina tiden 14.4/2660 volt och det såg ut att finnas krafter kvar på det.

100.000kr blev belöningen till ägarna NEB-teamet AB & Loaded Boys AB. Detta var Ryans första seger i våran regi. Det har strulat i de första starterna för oss så det kändes riktigt skönt att han fick till det denna gång och visa hur bra han är.

 

image image image
imageStallet hade i övrigt en rätt så bra vecka.

Under tisdagen så segrade Mooshine All Over i ett V64-lopp på Eskilstuna. Efter en virvlande spurt så hann hon dit precis på mållinjen och för det fick hon 50.000kr och vi gratulerar ägaren till det.

Tyvärr så kunde inte Face’em leva upp till sina fina träningsrundor hon presterat senaste tiden när hon startade på Axevalla i Stochampionatskvalen. En halsinfektion satte ner henne och vi får ladda om batterierna och satsar nu mot Stoderbyt istället.

Nu laddar vi för en spännande helg nere i Skara där det är trav i dagarna tre. Vi selar ut hela 8 hästar under helgen och hoppas på fortsatta framgångar.

Peter