Denna vecka har vart lugn på startfronten för stallet. I måndags hade vi Super Mare till start uppe i Rättvik.

Vi var klart nöjda med hennes insats där. Efter en snabb start hittade körande Ulf Ohlsson till slut rygg på ledaren. Där blev dom sittandes resten av loppet och hon inkom som 2a på ett bra sätt. Det fanns lite krafter kvar i henne och dom kan behövas kommande måndag då det vankas Oaks-kval för henne. 14.3/1640 auto blev sluttiden och ägarna belönades med 7.250 kronor.

Igår (onsdag 10 september) så var det dags för årets första 2-åring från stallet att kvala. Det var Twinner Boko och hon skötte sig galant. Vi låg i rygg på ledaren hela kvalet och när upploppet kom så tog jag ut henne i 2a-spår. Då sög hon tag i grejorna och klev enkelt förbi ledaren och svarade även ut en attackerande konkurrent. Sluttiden blev fina 19.6/2140 och hon visade verkligen fina takter vid denna kvalseger. Tar hon detta på bra sätt så kan det bli tävlingsdebut under Kriteriehelgen då jag betraktar henne som startklar nu.

Närmast så laddar vi inför en kvalfylld måndag. Då har vi 5 hästar ut i Kriterie och Oaks-uttagningar. Det är något att se fram emot. Återkommer med info om dom hästarna lite närmare måndagen.

Ha det fint så länge.

Peter