Thai Caitlin

Thai Caitlin

Rally Esset

Rally Esset

Under veckan som gått så har det inhandlats två intressanta 2-åringar till stallet.

Föregående lördag så var Peter nere i Danmark på auktion. Det var en mix-auktion med både 1-åringar, 2-åringar och starthästar som gick under klubban.

Peter fattade tycke för norskfödda 2-års märren Thai Caitlin. Hon var med i ett uppvisningslopp för 2-åringar. Hon såg där väldigt fin ut och spurtade enkelt hem loppet via en snabb avslutning.

När det var dags för auktion så ropades hon in för 45.000€ i en tuff strid mot Johan Untersteiner och Fleming Jensen.

Hennes stam går inte av för hackor. Pappa är superhingsten Muscle Hill och mamma heter Caitlin Ås. Hon är syster med Nanny Ås som i sin tur har lämnat stallets toppmärr Fortuna Sund. I övrigt så är det väldigt stark stam på henne och det går även att hitta självaste Moni Maker i stamtavlan.

Thai Caitlin anländer till stallet under torsdagen och blir ett spännande tillskott för stallet. Köpare till denna fina häst är Stall Åskbollen.

I tisdags så var Peter inne och provkörde en 2-åring vid namn Rally Esset på Solvalla. En valack efter Scarlet Knight som tränas av Samuel Rehn.

Han var väldigt fin och Peter gillade vad han kände och såg. Under gårdagen slutfördes affären och Esset anländer till stallet under morgondagen(fredag 17 juli) och blir även han ett intressant nytillskott för oss.

Köpare till denna grabb är H & T Kompaniet och vi önskar bägge gängen stort lycka till med dessa hästar.