peter

 

Idag, torsdag den 11 juli, lämnade våran kära kompis Dileva Käll Erikssund och Team Norman. Hon har sålts och ny adress för henne blir Stall Zet med Daniel Redén vid rodret.

Såklart väldigt trist att tappa en sådan toppindivid och det blir alltid mycket känslor när det händer. Vi får istället minnas tillbaka på alla fina stunder vi haft med henne och glädjas över det. Och många minnen är det, allt från inkörningen av henne som 1-åring ända fram till starten i Elitloppet och alla härliga lopp hon gjort både före och efter Elitloppet.

Största och roligaste segern kom i Sto-Sm 2011 där hon slog de bästa stona i Sverige och även drog in en bra slant till sitt redan stora bankkonto. Sen så är hennes 2-a pris i Prins Daniels Lopp ett annat starkt minne där hon spurtade strålande och kom i mål på 10.0/1609 meter och det loppet ändade i att vi fick en inbjudan till Elitloppet.

Skulle kunna sitta hela dagen och skriva om allt roligt vi haft med henne men det här får räcka.

Vi vill tacka ägarna Stall Leva Livet för den resa vi haft tillsamans med er och att vi har haft förtroendet att träna och matcha Dileva till alla fina framgångar.

Även skötaren Jennie ska ha en stor eloge för sitt jobb hon lagt ner på Dileva. Hon har en stor del i framgångarna för henne.

Vidare så vill vi önska Daniel Redén och Stall Zet stort lycka till med Dileva både på tävlingsbanan och i avelsboxen. Det känns bra att veta att hon kommer till ett bra ställe och sen så kommer hon att få komma tillbaka till Erikssund när hon kliver in i mammarollen och det känns oxå bra.

Tack för allt Dileva Käll, det kommer bli tomt utan dig!

Team Norman