Som alla vet så sticker Åke Svanstedt över till USA snart och många av de hästar han har i träning har nu börjat spridas ut till flera av landets alla tränare.

Igår kväll(onsdag 9 okt) så var Åke med ett gäng hästar på Solvalla för att tävla. I lopp 3 så startade han 4-åriga Kiss Francais-valacken Verymuchkiss Karsk. Han svepte dom på sista långsidan och sprang ifrån sina motståndare på ett imponerande sätt. Segertiden blev 14.6 över 2640 auto och det är starka papper.

Efter gårdagens lopp följde Verymuchkiss Karsk med oss hem till Erikssund och det är vi som ska träna honom nu. Ett mycket trevligt tillskottt i stallet och vi vill hälsa de nya ägarna Byggspann AB och Sylve Johansson varmt välkomna till team Norman. Vi hoppas och tror att Verymuchkiss har mycket kvar att hämta på tävlingsbanan. Hans första start hos oss blir om två veckor i Breeders Crown semifinalerna dit han har kvalat in. Nu är det bara för oss att kocervera formen för han kommer i bra ordning från stall Svanstedt.

Verymuchkiss Karsk har fram till idag gjort 17 starter och vunnit 4 lopp och tjänat 266.900 kronor. Han har sprungit 12.1 på 1640 auto, 13.9 över 2140 auto och 13.9 över 2640 auto och har 1062 poäng.