Årets näst största helg på Solvalla står inför oss denna vecka. Endast Elitloppshelgen är större och vi har höga förväntningar inför dessa dagar.

Det är en fullspäckad weekend med både auktioner och tävlingar. För stallets del så är det en väldigt spännande helg då vi selar ut hela 6 hästar. Som grädde på moset så har vi en av förhandsfavoriterna i det största loppet för 3-åriga ston, Oaks! Där ska Face´em försvara stallets färger och det ser bra ut på förhand för hennes del.

Vi har förberett hästarna på bästa möjliga vis och alla som startar tränar som dom ska och är redo för fina prestationer. Vi hoppas såklart att det ska bli fina framgångar och att vi kan få med oss någon seger hem.

Det är även auktioner i dagarna 3 och både jag och pappa kommer att vara på plats för att inspektera så många hästar som möjligt. Förhoppningsvis så kan vi få med oss några fina 1-åringar hem till gården. Vi har några platser kvar i stallet för eventuella inköp och auktionen ser väldigt intressant ut på papperet. Jag har vart runt en hel del och kollat in många av hästarna som ska gå under klubban. Om det finns intresse för att investera i en fin, lovande unghäst så tveka inte med att höra av dig till mig så hjälper jag till att hitta en sådan.

Helgen går i unghästarnas tecken och det gillar vi. Håll tummarna för en lyckad helg för stall Norman!

Ha det gott!

Peter