Han är kanske stallets minsta starthäst men har en inställning likt en marinsoldat. Mystery Love gör verkligen alltid sitt bästa på tävlingsbanan och det är alltid lika roligt när han får skära mållinjen som etta.

Det gjorde han under Solvallas tävlingar under onsdagen. Och vilken spurt han kom med. Från sitt trista utgångsläge bakom bilen så hamnade han sist. Ut på sista långsidan hängde han på i tredjespår i ryggar. Ca 350 meter kvar vred körande Jorma Kontio ut till attack i fjärde spår och efter en rykande snabb avslutning från Mystery så avgjorde han knappt men säkert kort före mål.

En riktig toppinsats och sluttiden blev lysande 12.6/1640 auto. Med tanke på årstiden och att han låg sist i fältet 500 kvar var det fantastiskt bra gjort att vinna. 40.000 kronor till ägarna Tryggve och Kicki som vi gratulerar stort.

Vi hade även Twinner Boko till start i ett försök till Uppfödningslöpningen under kvällen. Hon slutade sexa på fina tiden 15.9/1640 auto. Hon räckte inte riktigt till men körande Örjan Kihlström pressade henne inte någonting och han påstod att hon hade krafter kvar i mål. Vi hoppas hon tar detta på ett bra sätt och går fram ytterligare. Blir intressant att följa henne i hennes rätta klass framöver.

Vi kämpar på och hoppas att hästarna fortsätter visa bra form.

Ha det fint.

Peter