Eftermiddagstävlingar på Solvalla i fredags och där kunde stallet räkna in en seger för Seducedbyaface.

Efter ett lopp i 4e-par utvändigt följde hon med i rygg ut på sista långsidan och allt såg riktigt bra ut i det läget. Mitt i sista sväng bröt dock hästen framför Seduced ut och hon blev i det läget störd och tappade fart och position. Körande Erik Adielsson styrde då ut i 4e-spår och spurten sattes in. Den bet riktigt bra och mitt på upploppet var segergreppet kopplat. En enkel seger med ett par längder och krafter i behåll blev det på tiden 16.0/1640auto. Banan va krävande denna dag så insatsen var mycket bra. Hon kommer mer och mer och går mot en spännande framtid. Några starter till sen tar vi sikte mot Danmark och kval till sto-derbyt med henne.

Vi hade även Blue Beauty ut men hon gav upp helt och hållet efter att ha hamnat utvändigt ledaren efter 500 meter körda. Kändes som att hon släppte grejorna när hon hamna där och ville inte springa över huvudtaget. Helt och hållet en mental sak och hon behöver ryggar att gå i om hon ska bjuda till.

På kvällen hade vi ut Enjoy´s Jewel uppe i Romme och hon hade en passande uppgift på papperet och fick även en fin löpning. Tyvärr var hon brunstig denna dag och sket därför i att springa som hon kan. Fick en slant med sig hem men det var inte vad vi hade räknat med. Nya tag och då hoppas vi att brunsten gått över.