Årets sista V86a på Solvalla gick av stapeln denna onsdag och stallet hade två hästar ut på kupongen. Nero Doc och Seducedbyaface.

Först ut var Nero Doc som vi var lite uppåt på inför denna start. Tyvärr så funkade det inte med jänkarvagn på honom. Han slog i bakbenen i hjulen och blev då rädd och galoppera. Nya tag på annandagen för Nero!

Nästa häst ut var Seducedbyaface som vi också var uppåt på förre tävlingarna. Och efter en väldigt fin uppvärmning så kändes det ännu bättre inför uppgiften. Hon skulle även tävla med ryvktussar för första gången vilket gjorde det hela ännu mer spännande.

Väl i loppet så blev det inte mycket gratis för Seduced.Hon hamnade i 5e par utvändigt från sitt bakspår. Med favoriten i spets som fick varva på långsamma 17.5 så kändes det långsökt med seger. Ut på sista rundan satte Jorma in attacken med Seduced och dom fick då en rygg att följa. In i sista sväng blev Sedued av med ryggen och fick kriga på utan rygg i det hårda tempot som rådde. In på upploppet hade Seduced tätkänning och mitt på målrakan kunde hon koppla segergrepp som hon sedan höll hela vägen hem. En riktigt stark insats stod hon för och hon landade på fina tiden 15.5/2140auto. Mycket bra då hon fick gå i 3e-spår sista varvet i det höga tempot.

Vi gratulerar ägaren Peter Eriksson(Hunters Stable) till segern och de fina 50.000 kronorna i 1a.pris. Nu laddar vi mot nya starter med Seduced som har fin form och har bra utvecklingskurva.