Lopp 4 Face´em. Känns fortsatt fin efter sin seger senast. Drog tyvärr ett riktigt dåligt spår och det drar ner möjligheterna en hel del. Formen är god och hon kommer göra ett bra lopp. Det blir barfota fram denna gång för att spara bakfötterna till en eventuell final. Löser det sig med loppet så slutar hon långt fram och vi hoppas på en finalplats.

Lopp 6 Rightkindoftrouble. Har vart ifrån ett tag för en halsinfektion. Känns som han ska i träningen men det är ingen toppform. Det optimala hade vart att ha haft ett lopp i kroppen inför det här. Vi ligger lågt och hoppas att han överaskar positivt istället. Barfota fram och vi siktar på att vara bland de fem första.

Lopp 7 Island Life. Han bröt ner senast när attacken skulle sättas in. Det var segern som rök enligt körande Erik Adielsson. Han var i övrigt nöjd med honom och han har även tränat positivt efter det loppet. Vi ändrar bett på honom denna gång och det har funkat fint i test hemma. Trist läge även för honom och vi får ligga lågt. Han har dock bra fart i sig och vid klaff med loppet så kan han dyka upp långt fram.

Lopp 11 Sloppy Joe. Han har tränat på riktigt fint efter debaklet i senaste starten. Distansen känns som ett plus för honom då han har bra styrka. Vi plockar bort det helstängda huvudlaget då han blir lite för vass med det. Trist läge men han tål att göra en del jobb själv. Kommer han till i loppet så har han bra chans till seger. Strular det så kan det bli tufft att vinna. Vi tror och hoppas på final då han visat att han hör hemma i en final. Ska streckas på V75, ingen spik på grund av utgångsläget.

Lopp 12 Super Mare. Hon är på uppgång och gjorde ett fint lopp uppe i Rättvik senast som 2a. Fick ett hyggligt läge och Thomas får ladda framåt. Vi rycker skorna denna gång och tror på en fin insats. Svårt att sätta in henne i detta sammanhang då hon möter tuffare hästar än tidigare. Vi siktar på att sluta bland de fem första.

En spännande kväll väntar och alla hästarna är vi nöjda med på förhand. Det är tuffa lopp och det kommer bli hårda bud. Skulle vara riktigt roligt om vi kunde få med någon till finalerna. Håll tummarna.

Peter