Stallets Seducedbyaface hade en lämplig uppgift i ett lopp före V75 började. Det blev lugna gatan hela loppet. Hon övertog ledningen efter 400 meter och efter att ha varvat på 1.14 så stack hon iväg till överlägsen seger.

Hon vann på fina tiden 13.2/1640 auto och det gjorde hon obrukad med tussarna kvar. Körande Thomas Uhrberg menade att han aldrig känt henne bättre.

20.000kr blev belöningen till ägaren Hunters Stable.

Så långt allt väl denna dag. Två chanser kvar och båda inom V75.

Först ut va Mystery Love som hamnade sist invändigt från sitt 12e spår. Ut på sista långsidan så krokade två konkurrenter ihop framför och vi blev väldigt störda av det ich tappade mycket mark på en kort galopp. Mystery reparerade fadäsen på starkt sätt och spurtade väldigt bra men nådde tyvärr bara fram till 7e platsen. Ändå ett bra formbesked av honom och han passas i alla sammanhang nästa gång.

Sist ut av våra 3 hästar var Sloppy Joe som startade i E3-finalen. Tyvärr så blev det fiasko för honom då han blev störd till galopp i sista kurvan. Han satt då perfekt placerad som 2a-häst i 3e-spår. Det blev en knepig situation och Sloppy sprang upp i sulkyhjulet på hästen framför. Det såg riktigt bra ut i det läget och det var minst en 2a-plats som rök där. Såklart jäkligt surt och dey kommer ta några dagar innan man smälter en sådan motgång. Det var dock roligt att se honom i ett sådant fint skick igen och han kommer igen, var så säkra.

Nu laddar vi för en ny vecka med flera roliga starter.

Ha det fint. Mvh Peter

image

 

Nöjd häst,skötare,kusk och tränare(höll i kameran:)