Onsdag och tävlingar på Solvalla i vanlig ordning.

Två hästar från stallet som startade och det blev en seger med hem till gården.

Segern stod numera 4-åriga Nero Doc för. Han startade i ett lärlingslopp och i vagnen satt Ville Karhulati. Ville och Nero hamnade en bit ner i fältet och kunde dra nytta av att dom körde för hårt framme i täten. 7oo kvar styrde Ville på och fick en bra rygg att följa hela vägen in till upploppsrakan. Där styrde han på till attack och Nero krigade sig förbi i de sista stegen på fina tiden 14.4/1640auto.

Kul att han fick vinna och det har känts en längre tid att han har haft bra form men tyvärr fått klen utdelning. Men nu fick han det och vi gratulerar ägaren Hunters Stable till segern och de 30000 kronorna i 1a-pris.

Vi hoppas och tror att Nero kan utvecklas ytterligare. Han är stor och har tagit tid på sig men nu börjar han växa i sin kropp.

Vi hade även en debutant i 3-åriga M.T.Joyce. Hon hamnade i dödens och var slagen tidigt. Ingen bra debut och hon stod efter loppet och hostade och snorade så hon var tyvärr inte helt kurant. Hon får nu lite vila och kommer komma tillbaka med nyladdade batterier. Det rör sig annars om en fin liten travare som ska kunna gå långt.