Under onsdagens tävlingar på Solvalla hade stallet tre hästar till start. Även Lotta som jobbar hos oss startade sin egen häst To Cool To Care.

Det var också To Cool To Care som var först ut denna kväll. I ett 3-åringslopp för ston så tog hon hand om ledningen. Där fick hon varva på 18.7 och under slutvarvet gick det fortare. Hon höll farten bra hela vägen hem och blev endast passerad av en häst. To Cool To Care kom hem på 16.6/2140 volt och fick 25.000kr för sin 2a-plats. En fin travare är hon och denna kommer Lotta få roligt med framöver.

I lopp 8 så gjorde Ryan Kronos debut för oss. Tyvärr så var han för laddad bakom startbilen och slog ihop och galopperade direkt. Fick springa med bakom fältet efter det och fick en nyttig genomkörare. Vi kommer igen och tar nya tag.

I det 10e loppet så var det dags för charmknutten Mystery Love att starta. Från sitt 11e-spår bakom bilen så hamnade han i 4e par utvändigt. Tempot var högt uppskruvat framme i täten och varvet passerades på snabba 1.12. Ut på sista långsidan så anföll dom framför och Mystery tassade med i rygg på lätta fötter. Ca 300 kvar så sattes spurten in och då flög Mystery fram över Solvallas upplopp. Kort före mål så var greppet kopplat och segern blev säker. Detta var 2a veckan i rad som vi selar ut en vinnare på V86 och det är vi såklart glada över.

Mystery segrade på fina tiden 13.2/2140 auto och för det fick ägarna Tryggve och Kicki 60.000kr. Detta är en speciell häst för oss i stallet och man blir alltid extra glad när han får sätta nosen först med tanke på den historia som han har. Han passade även på att bli halvmiljonär i och med denna seger. Om han tar loppet på rätt sätt så siktar vi nu på ett lopp under Elitloppshelgen.

I kvällens sista lopp så gjorde Caddie Jewel debut för oss. Tyvärr blev hon lite generad i den första kurvan och galopperade då. Hon kändes klart bra efter det och gick ganska enkelt 1.14 i tusen meter efter galoppen. En nyttig genomkörare fick hon och hon ska passas framöver då vi är klart nöjda med henne.

I och med Mystery Loves seger så passerade stallet även miljonen inkört under 2015. Detta på endast 68 starter och det är siffror som vi är nöjda med. 9 segrar har det blivit hittills och vi hoppas den 10e kommer under de närmaste dagarna. Nu har jakten på årets andra miljon inletts.

Hästarna känns uppåt för dagen och vi hoppas på fortsatta framgångar.

Peter