Vi har just nu 3 välstammade 1-årsston till salu. Här kommer en presentation av dom.

Quitty Tilly e. Ganymede-Iris Tilly.

En väldigt fin märr som kommer från ett av Sveriges bästa möderne. Mamma Iris Till tjänade nästan 400.000 och vann 8 lopp på 40 starter. En riktigt fin travare var hon. Hennes mormor är syster med självaste Icora Till som inte behöver någon närmare presentation. Hon har lämnat Victory, Brunton, Super, Golden Tilly för att nämna några. Icoras 14 avkommor har tjänat nästan 49 miljoner tillsammans och vunnit 156 lopp av 516 avverkade. Så man kan säga utan att överdriva att Quitty kommer ur ett superstarkt möderne. Helt enkelt så är hon en väldigt spännande häst.

Priset på Quitty Tilly är 200.000 kronor plus moms.

Jasmin Sund e. Pastor Stephen-Kronprinsessa Sund.

Även Jasmin kommer ur ett fantastiskt bra möderne. Mamma Kronprinsessa är syster med inte mindre än 4 miljonärer. Bland dom kan nämnas Drottning Sund som vann Sprintermästaren och hon skördade stora framgångar på tävlingsbanan. En annan är Magnifik Sund som tjänade över 3 miljoner och vann 24 lopp. Kronprinsessas bästa avkomma är Balett Sund som sprang in lite över 700.000 kronor. Kronprinsessa själv sprang in 1.3 miljoner och vann 11 lopp.

Jasmin är en fin märr som har en bra exteriör. Priset på henne är 200.000 kronor plus moms.

Julienne Sund e. Andover Hall-Jade Sund.

Julienne kommer också från ett superstarkt möderne. Mamma Jade har lämnat 15-faldige miljonären Triton Sund som bästa avkomma. Hennes näst bästa avkomma är Amiral Sund som tjänade över 3 miljoner under sin karriär. Jade är även mormor till stjärnan Juggle Face(5.7miljoner) och Knowledge Face(1.5miljoner). Jade har även 3 syskon som tjänat över 1 miljon och en av dom är Itaka Sund som vann Drottning Silvias Pokal. Även Listig Sund kan nämnas som slutade 3a i Europaderbyt.

Julienne är en riktigt snygg märr med bra storlek och fint driv i steget. Priset på henne är 300.000 kronor plus moms.

Dessa 3 ston finns i min träning och är inkörda. Exteriören är väldigt fin på alla 3 och jag kan rekommendera köp på samtliga. Dom känns som väldigt intressanta hästar enligt min mening.

Vid intresse så kontakta mig(Peter) på 070-647 99 55. Planer på att göra en andelshäst via Easy KB finns med Quitty Tilly om intresse finns.

Mvh Peter