Veckan som gått har inneburit lite förändringar i stallet.

In i träning har vi fått två stycken 2-åriga ston. Den ena är Conrads Angela som ägs av Pernilla Sundling som jobbar i stallet. Hon kommer från Pernillas pappa Lars Sundling som håller till i Estland. Angela är efter Clerk Magistrate och Marilyn Ås och avverkade sitt premielopp i onsdags på ett fint sätt.

Det andra 2-åriga stoet heter M.T.Joyce och hon ägs av Misty Trotting. Joyce är efter Ken Warkentin och Stunning Holly. Stunning Holly hade vi i träning under större delen av hennes tävlingskarriär och hon sprang in närmare 800.000kr och sprang rekordet 11.6ak hos oss. Joyce kommer från Johanna K Karlsson på Romme och hon har avverkat sitt premielopp. Joyce påminner väldigt mycket om sin mor till utseendet och det blir spännande att följa henne.

Ut ur träning har det gått tre hästar. Blue Beauty, Enjoy´s Jewel och Majestic Rhode. Alla tre är sålda. De två förstnämnda har sålts till Finland och dom åkte dit i tisdags. Majestic blev såld till en amatör någonstans i Norrland. Vi hoppas det går bra för våra tre kamrater som nu har fått nya hem.