Segrarna fortsätter att trilla in fint under augusti månad. Seger nummer 5 och 6 togs av två hästar som tog sina första segrar i karriären.

Hot Armani Stursk tog sin första seger i karriärens fjärde start. Han har stått för bra insatser varje gång han startat och fick nu sätta pricken över i:et. Det var på Sundbyholmstravet som han vann på ett övertygande sätt. 1200 styrdes han på i tredjespår och 900 kvar satt han i ledningen. Efter det så stack han ifrån till en överlägsen seger på fina tiden 15.3/2160 volt utan att vara tom i mål. En spännande fortsättning följer för denna fina 4-åring.

Spero Ducere heter den andra förstagångssegraren. Han har hittills vart väldigt opålitlig i loppen och har gjort bort sig med galopp ett flertal gånger. Denna gång skötte han sig perfekt och från sitt springspår tog han enkelt hand om ledningen. Väl där så var det lugna gatan hela vägen till mål. Han vann med några längder på 17.6/2140 volt. Denna 3-åring har fin fart i sig och fortsätter han att sköta sig på detta vis så har han mer att hämta framöver.

Stallet är nu uppe i 26 årssegrar och vi hoppas och tror att det kommer några till under denna månad då vi har många spännande starter kvar innan september börjar.

Peter