Hej travvänner. Här kommer lite info om hästarna som startar på Romme lördag 23 augusti.

Lopp 2 Seducedbyaface har haft en liten pust och blivit uppfräschad under tiden. Brukar alltid göra bra lopp efter vila och vi tror att hon gör det även denna gång. Hon komme tävla med skor och vanlig vagn. Det ser ut som att hon blir favorit men jag kan inte rekommendera singelstreck. Hon har bra chans men hon är inte att lita på och kan galoppera när man minst anar det. Toppchans om hon sköter sig.

Lopp 9 Mystery Love fick ett riktigt skitläge. Han tränar fint efter förra loppet. Han behövde det loppet och kommer va bättre mu. Vi siktar på pengar och är inget för V75-spelarna. Skor ro och vanlig vagn.

Lopp 10 Sloppy Joe. Han va inte helt frisk i försöket och hade även svårt att kissa under hela dagen. Han är frisk nu men vi har inte kunnat förbereda honom optimalt. I de lugna jobb han gått så känns han väldigt fin och laddad. Vi gör inga ändringar förutom att Uhrberg kör. Tuffa hästar emot men skulle det klaffa fullt ut så har han kapacitet för att vinna. Men med tanke på förberedelserna så får vi lov att ligga lågt. Har man 4-5 hästar så ska han med.

God tur på spelet! Mvh Peter