Våra tre hästar i Paris har nu vart där i cirka en månad. Det har vart både upp och ner med dom.

Verymuchkiss Karsk har gjort två starter och har tyvärr inte haft det rätta flytet. I bägge starterna har han kommit iväg dåligt från start och hamnat långt bak i kön. Sen har det vart svårt att ta något i slutet och han har inte fått något med ännu. Han är nu behandlad i sina bakknän. Nästa start för honom är planerad till den 29 januari. Det är ett riktigt bra lopp för honom och vi hoppas att han kommer med där.

Ghetto Blaster har vi anmält flera gånger utan att han har kommit med i loppen. Tyvärr så har han åkt på en skada i ett framben tidigare i veckan och kommer vara konvalescent i minst en månad. Riktigt synd då han tränade riktigt bra innan detta och vi var väldigt spända på vad han skulle kunna uträtta på Vincennes.

Fortuna Sund har gjort två starter och plockat pengar i bägge. Första starten fick hon ett tufft lopp och höll helt okej till en 7e-plats. Efter det blev hon förkyld och fick stå över lite. Vi visste därför inte riktigt vart hon stod när hon startade förra lördagen. Fortuna visade då att hon var i hygglig form och spurtade in fint som tvåa. Ett klart bra formbesked och med det loppet i kroppen så kommer hon va ännu bättre nästa gång. För sitt 2a-pris belönades hon med 16.500 euro. Det tar väldigt bra om man lyckas där nere och hennes nästa uppgift är den 22 januari. Då har hon ett liknande lopp och det ska bli väldigt spännande att se vad hon kan uträtta då. Hon känns väldigt fin efter förra loppet rapporterar Annsofi som är stationerad där nere med hästarna.

Peter