Tidigare under veckan så har vi haft några starter och hästarna fortsätter att leverera bra prestationer.

I måndags hade vi tre hästar med oss ner till Mantorp. Två av dom gjorde comeback efter en längre tids frånvaro.

Först ut var 3-åriga Cassano Bob som inledde säsongen bra med seger i debuten. Efter det har det mest strulat så därför kändes det extra skönt när han var tillbaka och gjorde en fin insats direkt. Han satt mestadels i rygg på ledaren loppet igenom och in på upploppet kom vi emellan två hästar och kunde smyga fram till andraplatsen. Det fanns lite krafter sparade men framförallt så var det skönt att han fungerade i travet och i sin hals. Båda dessa faktorer har vi haft bekymmer med under året men nu ser det ut som att han är på väg tillbaka. Roligt.

Verymuchkiss Karsk hade också vart ifrån länge och även han svarade för en fin prestation direkt. Pang till ledningen för att sedan släppa till storfavoriten Bar Plombier. Där satt vi hela vägen i det hårda tempot som rådde. Han kunde inte hänga på BP sista biten men höll ändå klart bra till andraplatsen. Roligt att även han visade bra takter direkt, speciellt då vi inte visste vart han stod formmässigt.

Bägge dessa hästarna borde gå fram en hel del med dessa lopp i kroppen och blir intressanta att följa nästa gång dom startar.

Vi hade även med M.T.Joyce som inte har någon tur. Hon tål inte omstarter då hon blir väldigt pigg och lägger bort massa krafter då. Tyvärr blev det omstart även denna gång. Hon gjorde ett hyggligt lopp sedan som femma och vi väntar på att hon ska släppa till snart.

I onsdags på Solvalla hade vi endast en häst ut från stallet och det var den lilla kämpen Mystery Love. Han hade på papperet en lämplig uppgift men då han blev tvungen att gå först i tredjespår redan 800 kvar så räckte inte krafterna ända hem. Han slutade trea och får klart godkänt. Han vill gärna spara speeden in i det längsta för att det ska vara optimalt för honom. Han fortsätter att göra jämna och stabila insatser och vi är nöjda med honom.

Under onsdagen anlände det ännu en intressant 2-åring till stallet. Det handlar om hingsten Alan Wadd. Han är efter Scarlet Knight och mamman är ingen mindre än Åke Svanstedts gamla toppsto Zoccer Wadd som sprang in närmare 5 miljoner kronor på tävlingsbanorna.

Ut ur träning har 2-åriga Grace´em gått.

Nu jobbar vi vidare mot nya framgångar. Roligt att hästarna håller fortsatt fin form.

Ha det fint.

Peter