En del hästar har kommit in i träning och några har gått ur träning.

I helgen har det anlänt tre stycken 2-åriga hingstar. Från Åby fick vi med oss en helbror till Jill Tilly med det klingande namnet Golden Speed(Super Arnie-Ticora Tilly. Han har kvalat på 21.9 och det är en spännande häst. Kommer från Hans Adler.

Från Bollnäs-tränaren Claes Liljeqvist fick vi in de andra två 2-åringarna. Scarlets Mirakel(Scarlet Knight-Lara Flowering) och Spero Vincere(Fast Photo-Domestic Girl). Två fina individer som bägge har gått premielopp.

Tidigare i vecka så köptes en intressant starthäst in till stallet och det handlar om kapable Ghetto Blaster. Vi hoppas få honom i gammalt gott slag igen. Då tror vi han har väldigt mycket ogjort på banan. Han kommer närmast från Pasi Aikio.

Det blev även klart med ytterligare tre 1-åringar i veckan. Det handlar om Quitty Tilly(Ganymede-Iris Tilly), Claret Jug(Raja Mirchi-Staro Borderline) och Mappen(Make It Happen-Enerva). Vi hade som mål att ha tio 1-åringar och det nådde vi. Riktigt roligt och inspirerande att det blev så. Totalt blev det elva stycken och de flesta är i vagn redan och körs för fullt.

Det har även gått ur några hästar från mitt stall och även från pappas.

Seducedbyaface har vi haft ute till försäljning och hon blev också såld innan loppet i lördags. Det var en hästägare hos Anders Svanstedt som köpte henne och hon åkte med dit efter loppet. Vi önskar dem lycka till med henne.

Super Mare har åkt på lite semster. Hon ska vila upp sig i två månader innan vi sätter igång vinterträningen på henne.

Invictus är såld och kommer fortsätta sin karriär i Finland.

Fanfar Sund fick väldigt beklagligt tas bort efter att ha dragit på sig en svår skada i en has i hagen. Mycket tråkigt tycker vi.

Tre hästar har även gått från gården och pappas träningslista. Det handlar om Aquila Gwen(avel), Bella Doc(såld) och Hunters Miracle(såld). De två sistnämnda följer med Invictus till vårt grannland och vi önskar dom lycka till där.

Jag återkommer om det dyker upp några fler ut eller in hästar till stallet.

Peter